Liberals valora positivament que s'hagin presentat llistes úniques per als comitès parroquials

La secretària general de la formació, Maribel Lafoz diu que les candidatures s'han elaborat cercant el màxim consens entre els afiliats

Gerard Estrella presidirà el comitè parroquial d'Andorra la Vella.
Gerard Estrella presidirà el comitè parroquial d'Andorra la Vella. Liberals d'Andorra

Liberals ha finalitzat aquest dimarts la renovació dels seus comitès parroquials. El procés que es va iniciar el passat 18 de gener ha comptat amb una única candidatura per parròquia, el que reglament en mà, ha evitat un procés electoral que hauria d’haver tingut lloc al llarg de la jornada en el cas que s’hagués presentat més d’una candidatura per comitè.

Les llistes presentades passaran a encapçalar els òrgans territorials, els més propers als afiliats i simpatitzants, durant els pròxims dos anys. “Els equips que hem renovat seran els encarregats de preparar les pròximes eleccions comunals” ha destacat Maribel Lafoz, secretària general de Liberals. En aquest sentit, ha afegit que “volem donar als comitès un ampli marge de temps per treballar prop del ciutadà, copsar els seus neguits i escoltar les seves propostes. I així poder elaborar els futurs programes electorals comptant amb la gent que viu el dia a dia de les parròquies”.

Sobre el fet que només s’hagi presentat una candidatura per cada parròquia, Lafoz ho ha valorat positivament, “ja que tinc constància que les llistes s’han elaborat cercant el màxim consens entre els afiliats”. Les persones que lideraran els comitès parroquials mantenen una gran part dels equips actuals, d’aquesta manera tindran un caràcter continuista que “garanteix poder seguir amb la bona feina feta aquests dos últims anys marcats per la pandèmia” ha subratllat Lafoz.

Pel que fa a la composició dels nous comitès parroquials, repeteixen com a presidents Marcio da Costa (La Massana), Carles Bernado (Encamp) i Jordi Moreno (Escaldes-Engordany). L’actual conseller comunal d’Andorra la Vella i exsecretari general de Liberals, Gerard Estrella, passa a presidir el comitè de la capital mentre que la cònsol menor d’Ordino, Eva Choy, encapçala el comitè de la seva parròquia després que Jessica Gastó hagi passat a ocupar una de les dues vicepresidències del partit.

Queden sense representació les parròquies de Canillo i Sant Julià de Lòria on havien format part d'Unió Laurediana abans del trencament liberal que va provocar la creació de Terceravia.

Comentaris (1)

Trending