Liberals esgota les banderes andorranes que repartia entre els ciutadans

La formació celebra “la gran rebuda” de la iniciativa i entén que això demostra “l’estima de la població pels signes d’identitat” del país

Comentaris

Pere Cerqueda, Jaume Bonell, Josep Maria Cabanes i Ramon Rich, amb la bandera d'Andorra.
Pere Cerqueda, Jaume Bonell, Josep Maria Cabanes i Ramon Rich, amb la bandera d'Andorra. Liberals d'Andorra

150 banderes d’Andorra. Són les que ha repartit al llarg d’aquest dilluns Liberals. La iniciativa per fomentar que l’ensenya tricolor es vegi a com més balcons millor, doncs, ha tingut força èxit. Prou per esgotar les unitats disponibles i que s’han pogut demanar a la seu de la formació ‘blava’.

Des del partit s’ha celebrat “la gran rebuda” que ha tingut l’acció, sota el lema ‘Cap balcó sense bandera’. Aquestes s’han pogut recollir des de les onze del matí i, segons el comunicat que s’ha enviat, “són molts els ciutadans que s’han acostat per recollir-la”, tot destacant que “és un símbol de la identitat del país.

Per a Liberals, el bon funcionament de la iniciativa evidencia “l’estima de la ciutadania pels nostres signes d’identitat”. A primera hora de la tarda, ja s’han esgotat totes les unitats disponibles. L’acció té com a objectiu omplir els balcons, finestres i aparadors aquest dimarts 14 de març, en el 30è aniversari de la Constitució.

Etiquetes

Comentaris (21)

Trending