Liberals anuncia que concorrerà en solitari “al màxim de parròquies possible”

El trencament amb Demòcrates és total i, a més a més, la formació liderada electoralment per Josep Maria Cabanes té molts pocs efectius disponibles

Josep Maria Cabanes i Maribel Lafoz en una compareixença.
Josep Maria Cabanes i Maribel Lafoz en una compareixença. LIBERALS

L’anunci de la data electoral ha obert definitivament la caixa dels trons. I ha posat del tot les cartes sobre la taula dels uns i dels altres. Sia en una decisió sincera o com a mesura de pressió, Liberals ha anunciat aquest dilluns que pensa concórrer en solitari “al màxim de parròquies possible”. Ni Demòcrates vol aliances segons on, ni els liberals tenen els efectius que caldria per dur a terme segons quins pactes.

En un comunicat, la formació que electoralment està liderada per Josep Maria Cabanes assegura que la decisió s'ha pres aquest dilluns al vespre en una reunió d'executiva del partit on han estat presents els representants dels comitès parroquials. Els diferents membres de l’executiva han acordat la intenció de fer llistes en solitari a les territorials per estar presents al major nombre de parròquies possible, les quals s'afegiran a la llista nacional ja anunciada i encapçalada per Josep Maria Cabanes.

Aquest vespre encara a Andorra la Vella i Encamp, els demòcrates estaven treballant en la confecció de les candidatures i en l’eventual possibilitat de mirar si hi cabia alguna entesa amb liberals. Però en cap de les dues parròquies acabava de quallar res de res. Certament, la divisió del centre-dreta pot jugar en contra de la victòria demòcrata. L’anunci pot ser un últim intent liberal de mirar de fer baixar del ruc a DA, encara que fonts de les dues formacions han assegurat que la fractura és molt gran.

Comentaris (14)

Trending