Govern espera entrar a tràmit parlamentari abans de final d’any una llei sobre els autònoms

El ministeri d’Economia té a punt una llei sobre economia digital, emprenedoria i innovació i una modificació de la llei d’agents i gestors immobiliaris

El calendari legislatiu.
El calendari legislatiu.

El Govern espera entrar a tràmit parlamentari abans de final d’any una llei que hauria de servir per reordenar el treball per compte propi i dotar d’una major seguretat i força els empleats autònoms. És un dels textos legislatius amb què està treballant el ministeri d’Economia, segons que ha explicat el seu titular, Jordi Gallardo, davant el Consell General. El ministre ha explicat que abans del 15 de juliol s’entrarà per a la seva tramitació un text sobre economia digital, emprenedoria i innovació.

El ministeri que lidera Gallardo també té ja embastada una modificació de la llei d’agents i gestors immobiliaris i té sobre la taula un esborrany de la llei de l’esquí que ha de servir per regular, especialment, l’esquí de muntanya encara que no només, segons que ha remarcat el polític, que ha explicat que aquest text també s’ha de tramitar abans de final d’any. D’aquest text en depèn també una modificació de la llei del transport per cable. A més llarg termini, Economia treballa en el pla estadístic 2022/2025, una llei marítima i una modificació de la legislació en matèria de comerç.

Comentaris (2)

Trending