Gili es presentarà a la reelecció i voldria comptar amb Quim Dolsa a la llista

La cònsol major escaldenca assegura no saber encara la fórmula que es farà servir: és a dir si anirà en solitari o es buscarà el paraigua d’alguna força política

Quim Dolsa i Rosa Gili en la presentació de Concòrdia.
Quim Dolsa i Rosa Gili en la presentació de Concòrdia. Toni Solanelles

Rosa Gili ha deixat clar que té la intenció de concórrer a les eleccions comunals per postular-se a la reelecció com a cònsol major d’Escaldes-Engordany. La mandatària reconeix que encara no sap la fórmula que s’utilitzarà. No descarta res: ni fer una candidatura en solitari amb gent de l’actual equip de govern i independents que li puguin donar suport ni arribar a acords amb altres forces. Sí que li agradaria, ha assegurat, tornar a comptar a la llista amb l’actual cònsol menor, Quim Dolsa.

Preguntada sobre si té al cap les eleccions, Gili no ho ha amagat. La resposta és sí. I es vol presentar. Vol optar a un segon mandat. Això sí, indica que “encara s’ha de treballar molt perquè falten mesos”. L’escaldenca, però, ha volgut remarcar que gran part de la feina del futur programa està avançada gràcies al treball fet al comú. “Quan estàs en el mandat, tens les propostes pensades i saps cap a on hem d’anar”, ha afirmat.

Preguntada sobre si voldria tornar a comptar amb Dolsa com a segona a la llista, ha apuntat que “hi ha d’haver continuïtat” i ha remarcat que “li tinc molta estima”. Per tant, ha assegurat que “compto amb ell per al projecte”.

Més dubtes hi ha, ara mateix, sobre la fórmula que farà servir per presentar-se a les eleccions, després que ara fa dos anys decidís deixar la militància al Partit Socialdemòcrata. “No sé encara com ho farem”, ha reconegut. També reconeix que totes les opcions estan obertes, a la vegada que ha defensat que no cal el paraigua d’una força política per treballar a un comú. “El fet de tenir una etiqueta diferent que a l’inici no ens ha impedit tirar endavant el projecte i el programa”, ha assegurat.

Comentaris (11)

Trending