Gemma Gaset i Agda Castillo seran les dues inspectores de Protecció de Dades

Les dues juristes tenen el suport dels grups parlamentaris de la majoria i dels socialdemòcrates

Gemma Gaset i Agda Castillo.
Gemma Gaset i Agda Castillo. ARXIU

Gemma Gaset Garrallà i Agda Castillo Massoni seran les dues inspectores de l’Agència de Protecció de Dades (APDA). El Consell General n’aprovarà aquest dijous la seva designació. Tenen el suport dels tres grups parlamentaris que donen suport al Govern i dels socialdemòcrates. La primera estaria proposada per Ciutadans Compromesos (CC) i la segona seria de l’entorn socialdemòcrata.

Tant Gaset com Castillo són juristes. La primera, consellera del comú de la Massana sota l’empara del Partit Liberal (PLA) i amb Josep Maria Camp i Josep Maria Garrallà de cònsols, ha participat en diversos processos de selecció per obtenir una plaça a la carrera judicial, ja fos de batlle, ja fos de fiscal. I mai ha aconseguit la plaça en joc.

Era l’aposta de CC perquè agafés les regnes de l’agència, però Liberals va aconseguir fer valdre el seu pes per col·locar en aquest lloc la psicòloga i educadora Resma Punjabi. En el cas de Castillo, ja fins ara era assessora legal de l’agència i ara farà un pas més en responsabilitats i implicació en l’APDA, que es renova pràcticament de dalt a baix.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending