Forné vol estendre la plataforma ‘Participa’ a altres parròquies

L’impulsor i actual conseller de Cultura del comú de la Massana assegura que “tenim converses amb sectors que estarien interessats a reproduir aquest format”

L'impulsor de 'Participa', Guillem Fornné
L'impulsor de 'Participa', Guillem Fornné Albert Sanjuan

L’actual conseller de Cultura del comú de la Massana, Guillem Forné, ja ha començat converses amb persones d’altres parròquies per estendre el model de la plataforma ciutadana ‘Participa’ a altres parròquies perquè concorrin en les eleccions comunals del desembre i el projecte no quedi circumscrit a la de la Massana.

La plataforma ciutadana ‘Participa’ impulsada per Forné, juntament amb els membres que van abandonar el comitè parroquial d’Acció a la Massana i altres persones de diferents sensibilitats, han donat a conèixer aquesta setmana unes petites pinzellades del projecte que es presentarà el 5 de setembre per tal de ser una alternativa a Ciutadans Compromesos en les pròximes eleccions comunals del desembre. Una iniciativa que no es vol quedar només a la Massana sinó que es vol expandir a altres parròquies.

Guillem Forné

Relacionat

Guillem Forné teixeix l’alternativa a la Massana sota la marca ‘Participa’

Forné ha explicat que “tenim converses amb sectors d’altres parròquies que estarien interessats a reproduir aquest format i la idea seria extrapolar-lo”. Considera que “en l’àmbit comunal són moltes les parròquies que comparteixen la nostra preocupació”. No ha volgut esmentar amb qui s’ha mantingut converses, però el que deixa clar que és que “hi ha la voluntat de crear coses similars”.

Guillem Forné

Relacionat

Forné critica la inacció del comú de la Massana davant de la “disbauxa” de la construcció

El polític massanenc insisteix que volen defugir de l’estructura de partit polític i que seran un moviment assembleari on tothom tingui la mateixa veu i vot. L’objectiu és aglutinar el sector progressista i que comparteixi els mateixos neguits.

Etiquetes

Comentaris

Trending