Estrella i Choy lideraran els comitès parroquials liberals a Andorra la Vella i Ordino

Els grups locals estan acabant de perfilar els equips que hauran de conduir la formació cap a les comunals del 2023

Gerard Estrella i Eva Choy.
Gerard Estrella i Eva Choy. ARXIU

Els comitès parroquials de Liberals d’Andorra estan acabant de perfilar les candidatures per assumir les respectives direccions locals. Dues de les principals incorporacions, a Andorra la Vella i Ordino, són dos dels càrrecs electes de la formació. Gerard Estrella presidirà el comitè de la capital i Eva Choy serà la seva homònima a Ordino. Són dos dels principals actius de Liberals. L’1 de febrer es faran les eleccions.

Sense comitès a Canillo i Sant Julià de Lòria, la resta d’executives locals estan tancant els nous dirigents. Si no hi ha canvis, els comitès que sorgeixin dels comicis del primer de febrer seran els encarregats de conduir la formació cap a les eleccions comunals que se celebraran el desembre del 2023. S’han d’acabar de definir alguns serrells. Malgrat que les candidatures ja haurien hagut d’estar tancades, finalment, i tal com marquen els estatuts del partit, les propostes d’executiva local es podran formalitzar fins 48 hores abans dels comicis.

Una imatge del darrer congrés de la formació.

Relacionat

Liberals inicia el procés per renovar els comitès parroquials pensant en les eleccions

I és que els últims dies haurien sorgit algunes petites complicacions que han fet, per exemple, que encara no estigui del tot clar com s’articularà el comitè d’Encamp. En canvi, a la resta de parròquies amb presència liberal estructurada com a mínim la presidència està clara. Així les coses, a Escaldes i a la Massana hi haurà repetició de la jugada: Jordi Moreno i Marcio da Costa es mantindran al capdavant.

En canvi, a Andorra la Vella i a Ordino hi ha canvis. El conseller de Sostenibilitat i Innovació de la capital, i alhora vicepresident de Liberals d’Andorra, Gerard Estrella, assumirà el comandament del comitè parroquial. El fet d’haver-se alliberat d’algunes de les funcions orgàniques que ostentava fins fa pocs mesos donen a Estrella una mica més de marge per implicar-se en una executiva local de la qual ja formava part. D’altra banda, la cònsol menor ordinenca, relativament nova com a afiliada liberal, Eva Choy, agafa galons a nivell orgànic. No obstant, ja fa temps que representa Ordino a l’executiva nacional.

Comentaris (4)

Trending