Espot i Jover viatgen a Luxemburg amb l’acord d’associació com a eix central de la visita oficial

Tenen previstes trobades amb el primer ministre, Xavier Bettel,, la ministra de Finances, Yuriko Backes i amb la reialesa

Comentaris

Espot i Jover parlen abans d'una sessió al Consell General.
Espot i Jover parlen abans d'una sessió al Consell General. DEMÒCRATES

El cap de Govern, Xavier Espot, i el ministres de Finances, Eric Jover, inicien la setmana vinent amb una agenda repleta de cites i és que tots dos, acompanyats de l’ambaixadora a Bèlgica, Països Baixos i Luxemburg i cap de Missió a la UE, Ester Rabassa faran una visita oficial a Luxemburg.

Durant la seva estada es reuniran amb el primer ministre luxemburguès, Xavier Bettel, i la ministra de Finances, Yuriko Backe, amb qui tenen previst abordar diferents aspectes de les relacions bilaterals, l'actualitat política i econòmica dels dos països i l'agenda de les negociacions d'Andorra amb la Unió Europea. Dins d’aquestes trobades, però ja dimarts 22, es veuran amb el gran Duc hereu, Guillem de Luxemburg, i el president de la Cambra de Diputats luxemburguesa, Fernand Etgen.

A banda dels aspectes més polítics, també tindran l’oportunitat de conèixer de primera mà el sector empresarial. De fet, està previst que visitin a l'agència d'innovació nacional, Luxinnovation, amb la qual Andorra Recerca i Innovació manté intercanvis i comparteix experiències des del 2019.

Aquesta visita respon a la invitació per part del primer ministre luxemburguès que en principi estava prevista el març del 2020 i que va quedar ajornada a causa de la pandèmia.

Etiquetes

Comentaris

Trending