Enseñat i Codina es presenten a la representació del Copríncep francès

Els síndics s’han reunit amb el director del Gabinet, Pascal Escande i la trobada ha servit per consolidar els lligams de col·laboració i anunciar l’inici dels preparatius per commemorar el 750è aniversari dels Pariatges d'Andorra

Comentaris

Carles Enseñat i Sandra Codina amb Pascal Escande
Carles Enseñat i Sandra Codina amb Pascal Escande Consell General

El síndic general, Carles Enseñat, i la subsíndica, Sandra Codina, s’han reunit amb el director del Gabinet del Copríncep francès, Pascal Escande. La trobada ha servit per consolidar els lligams de col·laboració en un futur i expressar la intenció de començar els preparatius per commemorar el 750è aniversari dels Pariatges d’Andorra, que se celebrarà l’any 2028.

Els síndics continuen la ronda de presentacions que van començar dimecres a la tarda amb el Copríncep episcopal, Joan-Enric Vives. Avui ha estat el torn del director del Gabinet del Copríncep Francès, Pascal Escalde. Segons s’explica en un comunicat per part del Consell General, “les dues parts han mostrat una gran sintonia i han expressat la seva disposició a col·laborar estretament en el futur”. La trobada, exposen “ha estat un pas destacat en la consolidació de les relacions institucionals i en el compromís per promoure el desenvolupament i la conservació del patrimoni d’Andorra.”

Durant la reunió, Carles Enseñat li ha traslladat a Escande la intenció de començar els preparatius per commemorar el 750è aniversari dels pariatges d’Andorra, que tindrà lloc el 2028. Per a aquesta tasca, es durà a terme un estudi de recerca i el seu impacte en la història i la cultura d’Andorra.

Comentaris (2)

Trending