Enseñat i Codina aposten per fer accessible Casa de la Vall per persones amb mobilitat reduïda

El projecte ha estat analitzat amb la directora del departament de Patrimoni, Isabel de la Parte, perquè tot el que es faci ha de ser respectant l’essència històrica de l’edifici

Comentaris

Enseñat i Codina parlant amb de la Parte.
Enseñat i Codina parlant amb de la Parte. CONSELL GENERAL

El síndic general, Carles Enseñat, i la subsíndica, Sandra Codina, han mantingut aquest dimecres una trobada amb la directora de Patrimoni Cultural de Govern, Isabel de la Parte. L’objectiu central de la reunió era explorar la possibilitat d’impulsar obres a Casa de la Vall en recerca de dues fites. La primera, fer valdre un edifici emblemàtic com és la històrica seu del Consell General. La segona, fer-lo accessible a les persones de mobilitat reduïda.

Aquest segon objectiu, es té clar, s’ha de tirar endavant sense que això suposi “perdre l’essència històrica i patrimonial de l’edifici”. Justament, per això s’ha volgut compartir idees amb la màxima responsable del departament governamental. En aquest sentit, es recorda que Casa de la Vall no ha estat reformada des del 1962.

Ara, Enseñat i Codina juntament amb de la Parte valoraran la viabilitat d'aquest projecte, que té una gran importància per a la identitat i la cultura d'Andorra. Un altre tema que s’ha posat sobre la taula és veure com es poden aprofitar espais actualment sense ús per fer exposicions organitzades des del Consell General. D’aquesta forma, es vol donar vida a aquestes zones, fer conèixer la institució i fer de la seu històrica de la cambra parlamentària un lloc més dinàmic i obert al públic.

Comentaris (2)

Trending