Demòcrates renova el comité de Sant Julià amb Joan León de president

La prioritat és ampliar el nombre de militants i consolidar la presència de la formació taronja a la parròquia

Reunió del comitè de Sant Julià de Demòcrates.
Reunió del comitè de Sant Julià de Demòcrates. DEMÒCRATES

El comitè parroquial de Demòcrates a Sant Julià de Lòria ha renovat els seus càrrecs. Joan León serà el nou president, i estarà acompanyat per Sergi Majoral en el càrrec de secretari. La decisió va ser presa de manera unànime pel comitè lauredià.

Renovar el comitè lauredià era ja l'objectiu de la direcció abans de les eleccions legislatives del passat mes d'abril. Les discussions generades pels nomenaments de Carol Puig com a candidata nacional i de Sandra de la Rosa a la territorial van precipitar els canvis.

Fins i tot, destacats dirigents del partit van preferir anteposar la renovació del comitè a la confecció d'una llista per als comicis comunals del proper mes de desembre. La prioritat és enfortit la presència de la formació a Sant Julià de Lòria on ha perdut les tres darreres eleccions legislatives tot i portar ministres o secretaris d'Estat a les llistes.

La situació del partit de cara a les comunals tampoc està massa clara perquè presentar-se en solitari els dona nul·les possibilitats contra Concòrdia-Desperta Laurèdia i Terceravia-Unió Laurediana. Aquesta darrera formació es juga la seva supervivència a les comunals i posarà tota la carn a la graella amb l'objectiu que Josep Majoral revalidi el seu mandat per quatre anys més. Quant a Concòrdia-Desperta Laurèdia, la candidatura a les comunals del 2019 va tenir el suport de Demòcrates amb l'actual ministre Ladis Baró i l'exministre Gilbert Saboya.

Les coses van acabar gairebé com el rosari de l'aurora i ara, a la cúpula dels taronges no en volen sentir parlar de Concòrdia. Ara mateix, presentar una llista a les comunals no sembla el primer objectiu ja que aquest com diu el nou president del comitè lauredià passa "per ampliar el nombre de militants". Joan León ha volgut agrair la feina dels seus predecessors, el fins ara president Eugeni de Santiago i el fins ara secretari  Antoni Castro. De fet, de Santiago continuarà sent el representant del comitè lauredià a l’executiva de Demòcrates, juntament amb Sandra de la Rosa.

 

Comentaris (5)

Trending