David Pérez i Elisabet Zoppetti lideraran l’aliança socialdemòcrata a Escaldes

La coalició formada per PS i Progressistes es jugarà els dos consellers parroquials davant la candidatura de Demòcrates i Acció i la de Concòrdia

Comentaris

David Pérez i Elisabet Zoppetti.
David Pérez i Elisabet Zoppetti. ARXIU

Dues persones dels comitès de direcció del Partit Socialdemòcrata (PS), en un cas, i de Progressistes-SDP, en l’altra, lideraran l’aliança configurada per les dues formacions en la territorial d’Escaldes. David Pérez serà el número 1 de la candidatura i Elisabet Zoppetti l’acompanyarà en la segona posició. La coalició es jugarà els dos consellers parroquials davant la candidatura de Demòcrates i Acció i la de Concòrdia.

L’aliança socialdemòcrata està convençuda de poder fer un bon paper en la circumscripció escaldenca i des de fa dies ha estat analitzant en profunditat quina llista poder fer per tal de representat el millor possible l’essència de la coalició alhora que persones preparades per entomar el repte legislatiu si escau. Des del primer moment, David Pérez va ser el nom que es va posar sobre la taula per encapçalar la territorial, tal i com va avançar al seu dia l’Altaveu.

Després d’avaluar diversos escenaris i possibles candidats, les darreres hores no només s’ha confirmat com a número 1 de la candidatura del membre del comitè directiu del PS -amb passat anterior a SDP- sinó que també s’ha acabat situant com a número 2 la secretària d’organització dels progressistes, l’advocada Elisabet Zoppetti. Ara s’estan acabant de quadrar els suplents, entre els quals hi podria haver l’exministre i exconseller comunal escaldenc Víctor Naudi.

ADVERSARIS

Els socialdemòcrates tindran al davant, una llista formada per Demòcrates i Acció i, aparentment, amb el suport implícit de Liberals, i una altra de Concòrdia. Andorra Endavant no preveu fer candidatura en aquesta territorial i cal veure què pot arribar a fer Terceravia a Escaldes, encara que hores d’ara sembla poc probable que hi hagi representació de la formació conservadora.

La llista ‘demòcrata-accionarial’ té segur Marc Magallón de número 2 mentre que en el primer lloc el nom que més continua sonant és el de la ministra d’Administracions Públiques Trini Marín. L’excònsol tindria ganes d’encapçalar la candidatura però té al damunt l’espasa de Dàmocles que representa un Toni Martí, el seu mentor, que no vol saber res de pactar amb l’entorn liberal o similar. De la seva banda, com a possibles integrants de la llista de Concòrdia, sense que hi hagi res de confirmat, hi ha un nom sobre la taula, el de Ramon Tena.

Comentaris (7)

Trending