El Consell General s’acomiada de Benazet

El fins ara ministre de Salut ha participat en la seva darrera sessió al capdavant de la cartera on li han dedicat unes paraules en finalitzar

La fotografia de tots els grups parlamentaris amb Joan Martínez Benazet.
La fotografia de tots els grups parlamentaris amb Joan Martínez Benazet. C.C

El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, s’ha acomiadat totalment de la seva tasca política aquest dijous. De fet, ha presenciat la seva darrera sessió de Consell General sota aquest títol i al capdavant de la cartera que ha portat els darrers anys. Als agraïments que ha rebut els darrers dies, i fins i tot setmanes, a la seva tasca, s’han sumat les paraules que la síndica general, Roser Suñé, li ha dedicat en acabar el darrer debat. Així, Benazet plega i el seu substitut, Albert Font, hauria de començar aquest divendres com a nou ministre de Salut.

“Li agraeixo, ministre Joan Martínez Benazet, ha estat un excel·lent company de viatge, la tasca que ha desenvolupat”, ha expressat Suñé al finalitzar la sessió de Consell General. Per posar èmfasi a aquestes paraules, tot l’hemicicle ha dedicat un aplaudiment dempeus al que, a partir de demà, serà exministre de Salut. Finalment, els components de tots els grups parlamentaris s’han fet una fotografia commemorativa i d’acomiadament a Benazet.

Comentaris (7)

Trending