El congrés de DA abordarà la sostenibilitat de les pensions i la diversificació econòmica

La cita que tindrà lloc dissabte a la sala Prat del Roure, també tractarà temes com el suport a les empreses, l’acord de joventut o el foment del català

Jaume Serra i Rosalina Areny han presentat el congrés.
Jaume Serra i Rosalina Areny han presentat el congrés. DA

La sostenibilitat de les pensions, la diversificació de l’economia o el suport a les empreses són alguns dels temes que aborden les sis ponències que es debatran en el sisè congrés ordinari de Demòcrates per Andorra (DA), que tindrà lloc el dissabte. També es tractarà la salut mental, la proposta d’acord de joventut o el foment del català. Des de l’executiva de la formació es defensa que són aspectes que preocupen de forma important a la ciutadania i al qual es vol contribuir a donar resposta.

La cita es recupera després que, l’any passat, es va haver de posposar per culpa de la pandèmia del coronavirus. Justament, molts dels temes que han estat l’eix de les ponències presentades deriven de les conseqüències que la crisi sanitària ha tingut en la societat. “Són temes als quals volem contribuir com a partit a donar resposta i a aportar solucions”, ha manifestat la secretària d’organització, Rosalina Areny.

Tots ells han sorgit del treball realitzat a les comissions que Demòcrates va impulsar la primavera passada, vinculades amb el programa Horitzó 23, el pla d’acció de Govern per al que queda de legislatura. Des de la formació s’ha volgut destacar que van tenir una elevada participació per part de la militància, fet que va permetre “enriquir un debat” que, ara, es trasllada al conjunt global dels afiliats a la formació ‘taronja’. “És de valorar aquesta alta activitat”, ha apuntat el secretari general de DA, Jaume Serra, tot posant en relleu que s’ha aconseguit malgrat la complicada situació viscuda els últims mesos.

El congrés se celebrarà a la sala Prat del Roure d’Escaldes-Engordany. Coincidirà, ha volgut destacar Areny, amb la celebració del desè aniversari de la formació. “Això demostra la nostra solidesa”, ha afirmat, tot traient pit pel fet que “fa deu anys que contribuïm a escriure la història d’Andorra”.

Comentaris (3)

Trending