El concurs per les assegurances de l’administració general arriba al Consell General

El PS reclama tenir accés a tota la documentació relativa a l’elaboració del plec de bases després d’haver rebut diverses queixes d’empreses del sector

Comentaris

Judith Salazar i Pere López al Consell General.
Judith Salazar i Pere López al Consell General. ARXIU

El concurs sobre les cobertures asseguradores de l’administració general acabarà sent matèria d’anàlisi al Consell General. Les diverses queixes que han rebut integrants del grup socialdemòcrata d’empreses del sector sobre el plec de bases han portat la formació que lidera a la cambra parlamentària Pere López a demanar poder tenir accés a tota la informació relativa al concurs en qüestió.

Després de fer reunions amb el sector afectat per recollir els seus neguits i els seus dubtes, des de la formació socialdemòcrata s'ha decidit tramitar una demanda d'informació a Govern per accedir a tota la documentació relativa a l'elaboració de aquest plec de bases. “Volem conèixer les motivacions dels canvis introduïts en relació amb la contractació de les pòlisses d'assegurança i la decisió final del Govern”, ha explicat el president del grup parlamentari socialdemòcrata, Pere López.

Des del PS es comprometen a estudiar tota la informació que obtinguin per part de Govern, i remarquen la importància de la transparència i la rigorositat amb les contractacions públiques. En aquest sentit, López ha volgut recordar que fa molts anys que aquest concurs estava pendent, i assenyala que “algunes de les disposicions i el resultat final que ha donat aquesta licitació, ha sorprès al sector”.

En primer lloc, Pere López, sol·licita tenir accés als documents que recullin tota la informació relativa a la preparació dels plecs de bases, les persones que varen intervenir en la seva preparació i les que es van contractar a tal efecte, dels quatre lots de cobertures d'assegurances per a l’administració general, segons  els edictes publicats al BOPA. Per altra banda, el president del grup socialdemòcrata ha demanat tota la informació i documentació relativa als informes d’adjudicació i la composició de la mesa d'adjudicació dels quatre lots.

Comentaris

Trending