Les comunicacions i les inversions estrangeres centren la trobada de l'EFA i el PS

L'entitat continua presentant als grups del Consell General el seu pla d'actuació arran de la crisi provocada per la pandèmia

Comentaris

Els representants del PS i de l'EFA abans de la reunió d'aquest divendres.
Els representants del PS i de l'EFA abans de la reunió d'aquest divendres. EFA

L'Empresa Familiar Andorrana (EFA) s'ha reunit aquest divendres amb els consellers socialdemòcrates, Pere López i Joaquim Miró, en la la quarta d’una sèrie de reunions amb els principals partits polítics del país per a presentar el seu Pla d’Actuació, preparat arran de la crisi del SARS-CoV-2, amb l’objectiu d’incentivar la demanda de productes i serveis, així com les magnituds d’inversió pública i privada al Principat d’Andorra.
 

El president de l’associació,  Francesc Mora i el secretari tècnic, Joan Tomàs, han explicat les mesures proposades incloses dins del Pla d’Actuació així com les preocupacions i incerteses futures que la situació econòmica derivada de la pandèmia està provocant entre els empresaris membres de l’associació. Ha estat objecte d’especial èmfasi el desenclavament del Principat d’Andorra, l’aeroport nacional així com la lentitud en els procediments d’inversió estrangera.

L'EFA va iniciar les reunions el mes d'octubre i la primera es va fer amb el grup parlamentari Terceravia. Posteriorment les trobades s'han realitzat amb Demòcrates i Liberals.

Etiquetes

Comentaris

Trending