Completat el traspàs de poders dels ‘vells’ ministres als nous

Excepte Jordi Torres, que manté en essència les mateixes competències, la resta de responsables ministerials s’han reunit amb els seus antecessors per tal de posar-se al corrent de les principals qüestions a afrontar

Conxita Marsol rep el traspàs de poders de Jordi Gallardo.
Conxita Marsol rep el traspàs de poders de Jordi Gallardo. SFGA

Aquesta setmana ha finalitzat el traspàs de carteres entre els nous ministres i els seus antics titulars. Al llarg dels darrers dies, i ja durant la setmana passada com ja va avançar l’Altaveu, els ministres han mantingut diverses reunions de treball amb els ja exministres que fins a la nova legislatura ostentaven aquest mateix càrrec.

La trobada ha permès traslladar als nous titulars dels ministeris les temàtiques més destacades, així com acostar-los l’organigrama i el funcionament ministerial. Excepte Jordi Torres, que manté en essència les mateixes competències, la resta de responsables ministerials s’han reunit amb els seus antecessors per tal de posar-se al corrent de les principals qüestions a afrontar.

Traspàs de poders entre Sílvia Riva (dreta) i Mònica Bonell.

Relacionat

Traspassos de poder en marxa: els nous ministres agafen les regnes dels seus departaments

D’aquesta manera, la ministra de Presidència, Economia, Treball i Habitatge, Conxita Marsol, ha rebut el traspàs per part de Jordi Gallardo, i el ministre de Relacions Institucionals, Educació i Universitats, Ladislau Baró, ho ha fet per part d’Ester Vilarrubla. Així mateix, el ministre de Finances, Ramon Lladós, s’ha reunit amb Cesar Marquina; la ministra d’Exteriors, Imma Tor, amb Maria Ubach; la ministra de Justícia i Interior, Ester Molné, amb Josep Maria Rossell; i el ministre de Territori i Urbanisme, Raul Ferré, amb Víctor Filloy.

La ministra d’Afers Socials i Funció Pública, Trini Marín, ha rebut el traspàs per part de Judith Pallarés i la nova titular de Salut, Helena Mas, l’ha rebut per part d’Albert Font. Finalment, el nou ministre de Medi Ambient, Agricultura i Ramaderia, Guillem Casal, s’ha reunit amb Silvia Calvó i la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Mònica Bonell, ho ha fet amb la fins ara ministra Sílvia Riva.

Etiquetes

Comentaris (9)

Trending