La comissió pel futur de les pensions arrencarà dimarts vinent

La primera reunió de l’òrgan, la creació del qual ha estat pactada per tots els grups de la cambra, donarà inici a un procés que buscarà un acord per una reforma tant clau com urgent

Comentaris

Una votació en una sessió de Consell General.
Una votació en una sessió de Consell General. Consell General / E.Comellas

La comissió d’estudi que ha d’analitzar les mesures a prendre per garantir la sostenibilitat del sistema de pensions es posarà en marxa el pròxim dimarts. Així ho ha decidit la junta de presidents del Consell General. D’aquesta forma, es posa en marxa el procés que intentarà assolir un consens entre tots els grups parlamentaris i, també, entitats de la societat civil per tirar endavant una reforma clau.

Clau i urgent. I, per això, es vol accelerar. Ja al juny hi haurà reunions d’aquesta comissió, creada després de l’acord assolit ara fa uns dies al ple per totes les bancades, tant les de la majoria com les de l’oposició. La primera trobada tindrà lloc dimarts vinent, a partir de les dotze del migdia.

Així es va decidir ahir en la reunió de la junta de presidents, que també va acordar el calendari pels pròxims mesos. La primera sessió del ple tindrà lloc el dia 10. A banda de preguntes de control a Govern, també es validarà la petició feta per Govern per prorrogar la facultat d’establir restriccions i mesures per fer front a la pandèmia del coronavirus. També hi haurà sessions el 17 de juny i el 8 i el 15 de juliol.

Etiquetes

Comentaris

Trending