Arenga epistolar de Pere López per mobilitzar la militància del PS cap a “un Govern alternatiu”

En tan què “company i amic” i no pas com a president de la formació o candidat a cap de l’executiu, el líder socialdemòcrata envia una missiva als afiliats intentant aconseguir la seva mobilització davant la propera contesa electoral

Pere López preparant les 'eines' al seu escó abans d'una sessió parlamentària.
Pere López preparant les 'eines' al seu escó abans d'una sessió parlamentària. PS

“Els socialdemòcrates volem una Andorra de progrés per a tothom, que posi les persones al centre de la vida i on ningú es quedi al marge. Volem un país avançat i amb qualitat de vida per a la ciutadania.” “En el difícil context actual, s’obre una oportunitat històrica per poder formar un Govern alternatiu basat en el progrés social.” “És necessària una nova manera de governar, amb visió de futur, anticipant i escoltant, i tenint en compte la ciutadania i l’empresariat. Un nou impuls que porti Andorra on es mereix.”

Són, les precedents, algunes de les frases que conté una missiva que el president del Partit Socialdemòcrata (PS) i candidat a cap de Govern de la formació, Pere López, ha enviat en tan què “company i amic” als militants i simpatitzants de la formació per tal de mirar d’aconseguir la seva mobilització en vista al proper procés electoral, que probablement haurà de veure la llum durant el primer trimestre de l’any que ve. Mobilitzar la militància i, també, saber en quina mesura pot ajudar el partit en la consecució dels objectius, “per donar el tomb a la situació en què es troba Andorra i per donar-nos el futur que mereixem”.

Pere López intenta amb la seva carta activar el seu entorn ja que “no ens podem deixar vèncer per la complicada situació que vivim ni per l’estat de cert desànim que s’està estenen, ni per la situació de crisi i pèrdua de poder adquisitiu. Ni tampoc per les nefastes conseqüències de les polítiques que hem patit els darrers anys, que no han fet més que augmentar les desigualtats i els problemes estructurals del nostre país, com ara les dificultats en l’habitatge, el poder adquisitiu i la possibilitat de tirar endavant petits projectes empresarials i professionals”.

PAPER CENTRAL

El candidat i líder socialdemòcrata anuncia a través de la missiva que en breu la secretaria d’organització del partit farà arribar a tots els militants i simpatitzants una enquesta amb l’objectiu de poder copsar “en quina mesura ens pots ajudar” perquè atès el paper central que López creu que el PS ha de tenir en un eventual canvi de marxa al Principat “necessitem la implicació de totes i tots, a fi de dur a terme el treball necessari per fer arribar el nostre missatge i les nostres propostes els mesos vinents a tot el país”. I encara hi afegeix: “La teva ajuda és, ara més que mai, fonamental per a la família socialdemòcrata, i diria que per al conjunt del país”.

Per a Pere López, el que li cal al país, l’acció en què el PS s’ha d’enfocar, l’essencial en termes del polític socialdemòcrata, “el que és realment bàsic i en molts casos ara ja del tot urgent” és l’accés a l’habitatge digne i a preu assequible, salaris i pensions que també gaudeixin de dignitat, suport a famílies, autònoms i empreses i, en definitiva, anar “cap a una forma de govern que es preocupi de les persones i de l’economia productiva”.

Per assolir tot plegat, cal mobilitzar les bases atès que “els socialdemòcrates tenim un paper absolutament central i fonamental”. I com que vénen eleccions, caldrà “abocar ara els esforços per fer possibles els objectius de progrés econòmic i justícia social. En el difícil context actual, s’obre una oportunitat històrica per poder format un Govern alternatiu basat en el progrés social”. En fi, una arenga en tota regla per intentar evitar que l’entorn socialdemòcrata no s’adormi en els llorers. O a on sigui. Però que no s’adormi.

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending