Antics dirigents liberals veuen amb tristesa l’escissió però confien que el partit es recuperarà

Joan Gabriel, Albert Pintat i Juli Minoves analitzen la crisi de l'històric partit després del trencament que ha provocat la sortida d'una part dels militants

Comentaris

Juli Minoves i Joan Gabriel, en un acte aquest dimarts al vestíbul del Consell General.
Juli Minoves i Joan Gabriel, en un acte aquest dimarts al vestíbul del Consell General.

Albert Pintat, Joan Gabriel i Juli Minoves, tres antics dirigents liberals han mostrat aquest dimarts la seva tristesa per l'escissió de la formació tot i que els dos primers confien en que la situació es pugui revertir. L'ex ambaixador i ministre, Juli Minoves espera l'evolució dels esdeveniments i no s'ha pronunciat sobre la seva adhesió a cap dels dos sectors.

L'expresident dels Liberals, Albert Pintat  ha dit que "són coses habituals en política" i ha afegit que "si una formació és petita hi ha més dificultats, però res de greu". L'excap de Govern confia en una solució "d'una manera o altra i el país hi guanyarà". Ha dit que coneix les persones i que "són de qualitat". En la seva opinió "hi ha personalismes que amb paciència s'arreglen".

L'exSíndic general, Joan Gabriel viu la situació liberal "amb tristesa". El qui va ser secretari general de la formació desitja que "es pugui recuperar el diàleg i el bon camí perquè pugui continuar un partit tradicional com és el liberal. Gabriel no pren partit per cap bàndol "perquè ja no participo de la vida política". Per l'exministre Juli Minoves, "és una situació que haig d'anaitzar. Acabo d'arribar dels Estats Units on faig de professor a la universitat i no tinc prou elements". Ha dir que ha viscut el procés amb molt dolor i tristesa. "Estic esperant una mica per veure com es desenvolupen les coses".

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending