Andorra Endavant preveu una assemblea general per renovar l’executiva i preparar les comunals

Carine Montaner nega desavinences internes tot i admetre que “algú té interès en dinamitar el partit”

Un dels actes electorals d'Andorra Endavant.
Un dels actes electorals d'Andorra Endavant.

Andorra Endavant preveu celebrar a final del mes que ve una assemblea general que hauria de servir, fonamentalment, per a tres coses: celebrar els resultats obtinguts en els comicis del passat 2 d’abril, renovar l’executiva i començar a posar les bases per a les eleccions comunals de final d’any. “Comencem una nova etapa amb il·lusió”, ha ressaltat la presidenta i cap de llista de la formació, Carine Montaner.

Montaner, que ha admès que “algú té interès en dinamitar el partit”, ha negat que hi hagi desavinences internes ressaltables. Aquesta ‘dinamitació’ passaria per fer creure, suposadament, que els principals dirigents d’Andorra Endavant tindrien intenció de dissoldre la formació i capitalitzar l’èxit electoral pràcticament des d’un punt de vista personal. Aquest extrem, però, ha estat rotundament negat per Montaner.

La consellera general electa ha reconegut que sempre hi pot haver alguna baixa però ha destacat que arran dels resultats electorals, hi ha una elevada demanda d’afiliats, peticions que, si escau, també seran tractades en la futura assemblea, que és possible que s’acabi celebrant en la sala d’un hotel d’Escaldes, circumstància que s’ha d’acabar de lligar igual com la data de la trobada, que està subjecta al fet que vagi bé a una majoria d’afiliats.

Carine Montaner s’ha mostrat “il·lusionada” davant la nova etapa que ha de viure el partit malgrat “el cansament i l’esgotament de la campanya electoral que vam fer amb poquíssim pressupost” i tot i que “va ser una campanya amb molta pressió, amb molta feina”. El partit té el repte de formalitzar el grup parlamentari que l’ha de representar al Consell General i, després, renovar alguns dels càrrecs de la formació per tal de poder-la enfortir i donar resposta a l’increment de militants.

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending