Andorra Endavant iniciarà aquest mes les presentacions públiques amb reunions amb la gent gran

La formació liderada per Carine Montaner té previst tancar durant aquest octubre el programa electoral amb què pretén concórrer als propers comicis generals

Els tres fundadors del partit: Noemí Amador, Carine Montaner i Marcos Monteagudo.
Els tres fundadors del partit: Noemí Amador, Carine Montaner i Marcos Monteagudo. ANDORRA ENDAVANT

La formació política que promou l’actual consellera general no adscrita Carine Montaner té previst iniciar aquest mes les presentacions públiques. El primer públic objectiu d’Andorra Endavant serà la gent gran. I si no fallen les previsions, el primer acte es farà el dia 21 a la Sala la Closeta de la Massana. Mentrestant, el partit de nova creació espera tancar aquest octubre el programa electoral amb el qual preveu concórrer als comicis generals de l’any vinent.

“El programa està molt avançat”, ha destacat Montaner, que ha explicat que si les primeres presentacions es destinaran a la gent gran és perquè “considerem que són ells els que han fet pujar Andorra i els devem quelcom. Es mereixen una atenció especial i nosaltres al programa hi posarem quelcom especial per a ells”, ha indicat la parlamentària. Hi haurà actes amb la gent gran a totes les parròquies. A Andorra la Vella i Escaldes es farà un sol acte a la sala Consòrcia del Centre de Congressos de la capital.

En aquest cas està tancat del tot la data, serà el 15 de novembre. Una setmana abans, el 8 de novembre, es farà el mateix acte al Centre Cultural i de Congressos de Sant Julià. A la Massana la previsió és que es faci aquest 21 d’octubre, però la data encara està pendent de confirmar. En tot cas, l’acte sempre i en qualsevol parròquia anirà de les 16.30 a les 19.30. Consistirà en una primera al·locució de poc més de mitja hora en què Andorra Endavant exposarà la seva visió del país, l’evolució dels darrers anys i les propostes que planteja la formació. Després hi haurà berenar i ball.

Andorra Endavant té previst fer trobades amb les associacions de malalts, amb treballadors de la sanitat pública, amb funcionaris en general i es preveu fer un acte amb joves en què s’hi preveu l’actuació d’un DJ. La formació també farà reunions públiques a cada parròquia on acudiran la citada Montaner, la vicepresidenta de la formació, Noemí Amador, el secretari general, Marc Monteagudo, i algun altre afiliat o membre del partit que procedeixi de la parròquia on es faci l’acte en qüestió.

Comentaris (5)

Trending