L’aliança socialdemòcrata serà a la Massana amb Michel Moliné al davant

Progressistes ha validat el seu candidat per encapçalar la territorial, que està acabant de tancar els noms de la candidatura amb un representant del PS com a segon titular

Michel Moliné.
Michel Moliné.

L’aliança socialdemòcrata serà present a la territorial de la Massana. Finalment, PS i Progressistes-SDP s’han vist amb cor de confeccionar una candidatura que inicialment donaven pràcticament per perduda. Michel Moliné, que ja ha estat validat pel consell nacional d’SDP, agafarà les regnes de la territorial, que tindrà un representant del PS en segon lloc. La llista s’està acabant de tancar.

Moliné és informàtic de formació i professió i durant molts anys va estar empleat al departament de sistemes d’informació de Govern. És un dels candidats territorials que ha validat aquest migdia l’òrgan de màxima representació dels progressistes. També en representació d’SDP en la llista de la Massana hi anirà de suplent Martí Bayona.

A la resta de territorials socialdemòcrates, els progressistes hi posaran Marian Sanchiz, segona titular i Nelida Garcia Martinez, suplent, a Andorra la Vella. A Sant Julià de Lòria, Josep Roig Carcel, serà el segon titular. I a Escaldes-Engordany, Elisabet Zoppetti, segona titular i Jordan Ferreira Carvalho, suplent representaran la formació presidida per Jaume Bartumeu.

Comentaris (6)

Trending