Acció no descarta tenir més presència a Govern

La presidenta de la formació, Judith Pallarés, avala la vàlua de Noëlia Souque com a secretària d’Afers Financers Internacionals i exposa que “si podem aportar alguna persona més, així serà”

Judith Pallarès
Judith Pallarès Albert Sanjuan

Noëlia Souque podria no ser l’única representant d’Acció al Govern. Així ho ha deixat entreveure la presidenta de la formació i exministre d’Afers Socials, Judith Pallarés. Assegura que hi ha converses entre els partits i “si podem aportar alguna persona, millor”. D’altra banda, estan treballant per reconstruir el comitè parroquial de la Massana després del trencament provocat pel pacte amb DA.

Souque serà secretària d’Estat d’Afers Financers Internacionals complint amb la quota d’Acció al Govern. En un primer moment, el cap de l’Executiu, Xavier Espot, va oferir un ministeri que havia d’encapçalar Ferran Costa, però l’exconseller general ho va rebutjar. Judith Pallarés ha avalat la vàlua de la que va ser número dos de la llista nacional i ha recordat que tenen el conseller general, Marc Magallón, integrat al grup parlamentari demòcrata.

Noëlia Souque

Relacionat

Noëlia Souque, secretària d’Estat d’Afers Financers Internacionals, la quota d’Acció a Govern

La presidenta d’Acció ha deixat la porta oberta a poder tenir més presència al Govern. “Tenim converses sovint i, no únicament amb Govern, sinó des dels partits per treballar el contingut del programa”, ha expressat. Afegeix que “si podem aportar alguna cosa més, així serà i caldrà veure les necessitats que hi ha per trobar els millors perfils”.

RECONSTRUCCIÓ A LA MASSANA

La formació també treballa per reconstruir el comitè parroquial de la Massana després de la fugida dels seus integrants contraris al pacte amb DA. Entre els quals, hi havia el conseller de Cultura del comú massanenc, Guillem Forné. “Intentarem reconstruir el comitè amb les persones que encara hi som com jo mateixa per poder fer créixer el projecte”.

Comentaris (6)

Trending