Ratificada Capdevila com a presidenta de la CASS sense el suport dels assalariats

El consell d’administració es reuneix per primer cop amb els membres escollits en els comicis del passat 22 de juny

Montserrat Capdevila continuarà presidint la CASS.
Montserrat Capdevila continuarà presidint la CASS. Toni Solanelles

El consell d’administració de la Caixa Andorrana de la Seguretat Social (CASS) ha ratificat aquest matí Montserrat Capdevila com a presidenta de l’ens. Era l’única candidata. Amb tot, no ha tingut el suport de cap de les dues representants dels assalariats. Segons fonts de la parapública hi ha hagut un vot en contra i una abstenció. El consell d’administració s’ha reunit per primer cop després dels comicis del passat 22 de juny.

La reunió no ha pogut comptar amb la presència de tots els membres que integren el principal òrgan de decisió de la CASS. Jacint Risco estava a la reunió de forma telemàtica i el representant dels patrons, Francesc Zamora, ha delegat el seu vot en Jordi Cinca, un dels representants de Govern que continuarà com a president del Fons de Reserva de Jubilació alhora que integrarà la comissió d’inversions. De fet, i en funció del que ha donat la trobada, es mantenen els càrrecs al consell directiu del SASS i a la comissió gestora del fons de reserva de jubilació, com s’ha dit.

Totes les comissions que han funcionat els darrers anys es mantenen amb la mateixa composició que fins ara, excepte la que tracta els recursos que els afiliats interposen a decisions de la CASS. En aquest sentit, la representant dels assalariats Jacqueline Caubet s’incorpora a la comissió juntament amb els esmentats Capdevila i Risco. Les dues integrants del consell d’administració sorgides del col·legi dels assalariats, la citada Caubet i Montserrat Martínez, han deixat clar que la seva posició no serà la de fer seguidisme de la línia majoritària com fins ara havien fet els representants dels assalariats.

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending