Policia i comú d’Escaldes reforcen la vigilància al Prat del Roure per temor a aldarulls juvenils

Després de l’agressió que hi va haver aquest dijous a la tarda i durant la celebració del Saló del Videojoc, hi haurà més presència de seguretat a l’entorn del recinte

-
-
Els aldarulls juvenils preocupen i preocupen molt. Fins al punt que després dels incidents durant el Carnaval d’Encamp i vista l’agressió que hi va haver a un menor per part d’un altre grup d’adolescents al Prat del Roure d’Escaldes al tomb ja del Saló del Videojoc, la policia i el comú d’Escaldes han decidit reforçar la vigilància a l’entorn de l’equipament i el parc escaldencs com a mínim durant tot aquest cap de setmana i mentre duri l’esmentat certamen, que fomenta una notable concentració de joves.

La batussa que hi va haver aquest dijous a tocar del recinte escaldenc, que sortosament no va tenir conseqüències especialment greus per l’agredit però sí que va evidenciar una connotació i una violència greus, ha estat un dels detonadors de tot plegat. I és que com a mínim l’agredit havia sortit de l’interior de la sala d’actes del Prat del Roure on estava participant en un test del saló per a persones vinculades d’alguna manera o altra amb el personal d’Andorra Telecom.

De fet, segons algunes de les fonts, no es descarta que la picabaralla tingués l’origen, entre altres coses, en el resultat d’algunes de les partides que es van dur a terme a l’interior del recinte. En tot cas, i com que la mare de l’agredit, de 15 anys, va interposar denúncia, la policia està investigant els fets i, com a mínim, el mateix moment de l’aldarull, o poca estona després, just quan van arribar les patrulles requerides, es va controlar un dels sis presumptes agressors. 

Aprofitant la celebració de la Taula de Mobilitat, el cònsol menor d’Escaldes, Joaquim Dolsa, ha aprofitat per mantenir una petita trobada informar amb els representants policials que hi havia a l’esmentada trobada, i també amb el ministre d’Interior, Josep Maria Rossell. Segons fonts del comú escaldenc, Dolsa ha estat informat dels fets ocorreguts el dia anterior al Prat del Roure i de l’estat de les investigacions. Malgrat tractar-se aparentment, i com en el cas del Carnaval d’Encamp, de fets puntuals, hi ha molta preocupació.

A Dolsa l’haurien informat els comandaments policials i d’Interior que reforçaven la vigilància a la zona del recinte del Saló del Videojoc / Prat del Roure. De la seva banda, el cònsol menor escaldenc també ha concretat l’aportació de dos agents de circulació, amb un vehicle, que donaran suport als agents de policia, fent rondes de vigilància constants -de fet, ja s’estan fent- durant els els dies de la celebració del salò per entre tots els efectius garantir l’ordre i dissipar possibles problemes.

L'última agressió denunciada va ocórrer aquest dijous en les instal·lacions del Prat del Roure d'Escaldes.

Relacionat

La policia constata un increment de ‘violència gratuïta’ entre adolescents

Comentaris

Trending