Podem renuncia a fer llista nacional i demana el vot per al PS

El partit de Seguí acorda per majoria no formar part de l'escenari electoral per a les eleccions del 7 d'abril

-
-
Podem Andorra ha renunciat a fer llista nacional per a les eleccions del 7 d'abril. El partit liderat per Joan Seguí ha descartat no formar part de l'escenari electoral i en aquest sentit, ha derivat la intenció de vot a la formació política del Partit Socialdemòcrata (PS), ja que consideren que aquesta se situa "més propera" a la de Podem. D'aquesta manera, Podem demana el vot per al PS. 

La decisió, que ha estat votada per majoria en la junta de la formació política, ha quedat així determinada en una reunió prèvia a la presentació de la documentació requerida celebrada aquest dilluns, en què s'ha analitzat com queda el panorama polític en fragmentació de vot i les candidatures en el proper arc parlamentari. En un comunicat Joan Seguí expressa que "veient el que representa una realitat regeneradora al Consell, i el que representa una continuïtat, trobem que el nostre desgast energètic pot ser més eficient no presentant candidatura".

El cert és que Podem Andorra havia aconseguit completar la llista per la seva candidatura, tal com informa la formació morada. Joan Seguí encapçalava la llista sent el número i Joseba Imanol Díaz n'era el número dos. I precisament, durant aquest dilluns Podem havia convocat a les persones que ho volguessin a acudir a la seva seu social del Carrer Maria Pla, 22 d'Andorra la Vella perquè poguessin signar i així presentar la candidatura a la circumscripció nacional. 

Comentaris (2)

Trending