Podem recull a la Fira una dotzena de denúncies pels increments abusius dels lloguers

La formació política consulta sobre si cal regular el preus dels arrendaments alhora que farà arribar les queixes dels ciutadans, “algunes de greus”, al Raonador

-
-
Podem Andorra farà arribar al Raonador del Ciutadà com a mínim una dotzena de denúncies pels increments abusius dels preus dels lloguers d’habitatges. La formació política ha posat en marxa durant la Fira d’Andorra la Vella una consulta sobre la necessitat (o no) de regular els arrendaments alhora que està recollint queixes ciutadanes que posteriorment trametrà al Raonador del Ciutadà.

Des de la formació política es demana que en aquesta darrera jornada de Fira aquelles persones que hagin tingut problemes amb els arrendadors o que estiguin immersos en increments de lloguers desproporcionats acudeixin a l’estand de Podem, situat a l’espai de les associacions, a denunciar el seu cas. “En tenim un parell de greus”, han explicat des del col·lectiu.

Podem explica també que han recollit fins ara unes tres-centes butlletes de participació en la consulta que es promou sobre la necessitat de regular el lloguer. I les fonts del partit consultades remarquen que en la immensa majoria dels casos els participants es decanten perquè s’adoptin mesures de protecció per als llogaters, per als arrendataris.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending