Podem Andorra fa efectiva la seva campanya de denúncia contra les exigències de la Societat de Drets d’Autor

Representants de la formació política es planten davant la porta de Govern i de la CASS per repartir octavetes contra el plantejament de l’Sdadv de voler cobrar per la música a les escoles

-
-
Representants de Podem Andorra, encapçalats pel seu portaveu, Joan Seguí, han iniciat aquest matí a la porta de l’edifici administratiu de Govern, la seva campanya de denúncia contra la intenció, almenys inicial, de la Societat de Drets d’Autor (Sdadv) de voler cobrar per l’ús de la música a les escoles. L’executiu ha anat assegurant que això no serà així i que, de totes totes, no tindrà cap repercussió en l’alumnat. Però Podem Andorra tem que més tard o més d’hora la demanda sigui efectiva i s’acabi promovent un “impost revolucionari”.

L’acció no va massa més enllà del repartiment d’octavetes denunciant la situació. Els representants de la formació política aturen les persones que s’acosten a la seva posició o que hi passen a prop i els informen de la situació. La situació que ells veuen i creuen, és clar. I els lliuren l’octaveta on es deixa clar que “la música és cultura i la cultura a l’escola no pot nodrir els interessos de quatre vampirs que volen xuclar els diners dels nens andorrans”. Podem fa una crida als pares i mares i tutors a oposar-se a la idea de l’Sdadv i dir “no a l’impost de més d’un euro per nen” que la formació dóna per fet que la societat d’autors vol implantar.

En el mateix fulletó, Podem denuncia que els diners que recapta la societat es queda a la pròpia societat “per la seva pròpia subsistència, ja que cal recordar que dels diners que recapten no arriba ni un euro a la majoria d’autors, tal i com aquests manifesten i es queixen des de fa anys”. L’acció s’ha iniciat a les portes de Govern i continuarà davant de la CASS aquest migdia i, per la tarda, al passadís de l’antic Escale i davant les portes d’Illa Carlemany.

Etiquetes

Comentaris

Trending