Passa de gastroenteritis a l’escola Meritxell

Setze persones, la majoria d’elles usuaris, s’haurien vist per atacs diarreics inicialment lleugers i probablement causats per una mala manipulació alimentària

-
-
L’Escola d’educació especialitzada Nostra Senyora de Meritxell ha patit les darreres hores una passa de gastroenteritis. Setze persones, la majoria d’elles usuàries del centre, s’haurien vist afectades per episodis diarreics que, almenys inicialment, no haurien presentat complicacions i, encara menys, hauria necessitat d’ingrés hospitalari. La direcció del centre tracta el cas amb enorme cautela i discreció alhora que mira de trobar el focus del problema.

Encara que no és anormal que hi hagi quadres de gastroenteritis associats a grips i altres dolences molt característiques de l’època hivernal -i més encara quan es donen canvis de temps lleugerament sobtats com els viscuts els darrers dies-, es dóna gairebé per fet que l’origen de la passa és un altre. Així, segons fonts properes a usuaris del centre han assegurat que molt probablement el focus tindria el seu origen en una mala manipulació alimentària.

La passa, que també hauria afectat algun membre de l’equip directiu de l’escola, es mira de minimitzar i de tractar amb enorme discreció per evitar generar enrenou i preguntes incòmodes. Segons que ha pogut constatar l’Altaveu, mentre hi ha integrants del centre que estan al cas de la situació i hi donen una importància relativa -els quadres de gastroenteritis, s’ha dit, serien majoritàriament lleus- d’altres familiars i persones properes a usuaris no n’estaven assabentats.

Etiquetes

Comentaris

Trending