Visita teatralitzada per inaugurar els murals de la Mosquera de Samantha Bosque

Es tracta d’un recorregut circular on es pot descobrir deu imatges de la vida quotidiana de l’Andorra d’inici del segle XX

Marot, Bosque i Lizarte al costat del primer mural acabat, amb el síndic Pallerés.
Marot, Bosque i Lizarte al costat del primer mural acabat, amb el síndic Pallerés. G. P.

Després de mesos de treballs, aquest dijous, a les 16 hores, s'inauguraran els murals de la Mosquera de Samantha Bosque, que representen instantànies de la vida encampadana de principis del segle XX, amb una visita guiada i teatralitzada per l'escola de teatre Entreacte. Els infants de la parròquia han donat un cop de mà ajudant en el primer i que dona la benvinguda al recorregut circular.

Es tracta d'un reconegut circular amb sortida des de davant de l'oficina de Turisme, a través del qual es podran descobrir, a poc a poc, la desena de murals que reprodueixen la quotidianitat de principis del segle XX al Principat, per exemple un síndic, un ball de Festa Major, un paisatge dels Cortals o un Peugeot 201. Aquesta visita guiada i teatralitzada es tornarà a repetir tots els dissabtes al matí del mes de setembre, és a dir els dies 3, 10, 17 i 24, amb quatre passis al dia cada quinze minuts, des de les 12 a la 13 hores. Caldrà reservar plaça a l’oficina de Turisme i el seu preu és d’un euro per als adults i gratuïta per als infants.

Els infants de l’àrea de jovent han participat en la finalització dels treballs. Han pintant el darrer mural de la col·lecció, i que alhora serà, el primer del recorregut ja que és la benvinguda al nucli tradicional amb les lletres de La Mosquera i una clau que simbolitza l’entrada.

Una iniciativa que s'ha realitzat gràcies a l'acord entre la corporació comunal i els veïns pel qual els propietaris cedeixen les façanes, portes o finestres dels habitatges i el comú es fa càrrec del seu manteniment, un cop s'ha realitzat la pintura mural inspirada en fotografies històriques.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending