El Vide Dressing de primavera espera oferir fins a 15.000 productes de segona mà

Hi haurà 160 parades i l’alta demanda ha fet que, novament, es facin dos torns: del 12 al 14 d’abril i del 3 al 5 de maig; l’objectiu és doble: conscienciar sobre la importància de la reutilització i dinamitzar el teixt comercial de la Massana

Comentaris

La nova edició del Vide Dressing s'ha presentat aquest dimarts.
La nova edició del Vide Dressing s'ha presentat aquest dimarts. COMÚ DE LA MASSANA

El Vide Dressing tornarà a la Massana aquesta primavera i ho farà per partida doble. Una primera tongada, el cap de setmana del 12 al 14 d’abril; una segona, del 3 al 5 de maig. Al llarg dels dos torns hi haurà 160 parades de roba i complements de segona mà. A banda, el comú impulsa altres novetats com ara un servei d’assessorament d’imatge, tallers infantils entorn la sostenibilitat o un servei de massatges. Es busca conscienciar sobre la importància de reutilitzar productes -fins a 15.000 exposats al llarg dels dos torns- i dinamitzar el teixit comercial de la Massana.

“Aquest mercat té un doble objectiu”, ha remarcat la consellera de Dinamització, Bet Rossel. El primer, “motivar a tothom a ser més sostenible a través de la reutilització dels productes”. En aquest sentit, ha indicat que hi haurà entorn 15.000 peces de segona mà en exposició. La segona fita de la fira és “contribuir a la dinamització de la Massana”, tot assegurant que “comporta un benefici als comerços, bars i restaurants del voltant”.

Per la seva banda, la cap de Turisme i responsable del mercat, Emma Jiménez, hi ha afegit un tercer component: “és una activitat per compartir parada amb amigues, per intercanviar productes amb altres paradistes i de relació amb les persones que venen a comprar de totes les parròquies”. Per ara, s’admet que les participants són principalment dones, tot i que cada cop hi ha més homes que s’aficionen a aquesta mena de mercats. “Justament volem reforçar la idea que el Vide Dressing és per a tothom i per això ho hem volgut reflectir al cartell”, ha afirmat.

L’alta demanda per muntar parada ha provocat la duplicació d’aquest esdeveniment, que es farà en dos caps de setmana: del 12 al 14 d’abril i del 3 al 5 de maig. En total seran cent seixanta parades, repartides en dos caps de setmana, al vestíbul i sala de la Closeta i a l’edifici i passarel·la de les Fontetes.

Comentaris

Trending