El Vide Dressing dona una segona vida a 5.000 peces de roba i complements

El mercat de segona mà de la Massana ha rebut una bona afluència de visitants durant tot el cap de setmana

Comentaris

S'han venut tant peces de roba com complements.
S'han venut tant peces de roba com complements. EDUARD COMELLAS / COMÚ DE LA MASSANA

El mercat de roba i complements de segona mà de la Massana, el Vide Dressing, ha tancat les portes amb un doble objectiu assolit: “d’una banda, s’han venut al voltant de 5.000 articles de segona mà i, de l’altra, hem aconseguit dinamitzar la Massana, ja que hi ha hagut un nombrós públic anant des de les Fontetes fins a la Closeta”, ha explicat el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà. En aquesta catorzena edició han participat vuitanta parades repartides pels dos espais -les Fontetes i la Closeta-, que han venut des de vestits i jaquetes fins a bosses de mà, ulleres de sol i sabates.
 

“Els compradors han valorat molt positivament la varietat de productes, de tots els preus i marques. Hem tingut compradors que buscaven gangues i peces exclusives i d’altres que han comprat una gran quantitat de roba a bon preu per a tota la família”, afirma l’assessora del Vide Dressing, Mercè Miguel. El Vide Dressing s’ha convertit en un punt de trobada per les persones que els agraden les compres de segona mà, un col·lectiu cada cop més nombrós. Justament, un cop consolidat, un dels objectius del mercat és fer fidelitzar la comunitat d’amants de l’economia circular.

EDU 4393
Assistents a la fira mirant.

Una de les accions ha estat un concurs per definir aquesta afició a les compres de segona mà. Ha guanyat Pilar Abad que ha explicat: “Soc fan del Vide Dressing perquè és FUN fer-hi una volta i encara ho és més més comprar-hi i ser sostenible”. La guanyadora s’ha emportat un lot de productes cedit de MGI Gastronòmic.  El premi a la millor parada se l’han endut Naiara Galdós i Miriam Contreras, que han batejat el seu estand amb el nom de Somiatruites, on han venut roba sobretot roba de dona i infant.

“És el primer cop que participem al Vide Dressing i segur que repetirem, perquè ens agrada molt la filosofia de l’economia circular i perquè ens hem divertit molt, parlant amb les persones que han vingut i amb les paradistes del costat”, asseguren les guanyadores. El Vide Dressing tornarà a la tardor, però al mes de maig es farà una edició especial en el marc del FestiSport, amb roba i material esportiu.

 

Comentaris (1)

Trending