Vianda de Sant Antoni ‘sobre rodes’ el 24 de gener a Canillo

Els ciutadans que es desplacin amb el seu vehicle a la plaça Carlemany de les 13 a les 15 hores i que entreguin el seu tiquet prèviament adquirit rebran la seva ració d’escudella

Imatge de l'edició passada de la Vianda de Sant Antoni a Canillo.
Imatge de l'edició passada de la Vianda de Sant Antoni a Canillo. COMÚ DE CANILLO

El comú de Canillo acollirà una nova edició de la Vianda de Sant Antoni el pròxim 24 de gener entre la 1 del migdia i les 3 de la tarda. La corporació ha rebut l’autorització del ministeri de Salut i celebrarà la tradicional cita en un format especial atenent a les mesures de prevenció i seguretat per evitar la propagació de la Covid-19. És per aquest motiu que l’equip del departament de Dinamització Turística i Cultural replicarà la logística de la passada edició de la castanyada.

Els ciutadans que s’acostin amb el seu vehicle a la plaça Carlemany (davant del Comú) rebran la seva ració d’escudella amb un recipient que proporcionarà directament l’organització. Com cada any s’elaborarà de forma tradicional amb la seva varietat d’ingredients com ara verdura, fideus, cigrons, gallina, peus, mongeta blanca, mandonguilles, bringuera, botifarra negra i blanca, entre d’altres. A partir de demà es podran adquirir els tiquets des del web comunal i a l’Oficina de Turisme de Canillo fins el dia 23 de gener, o bé fins a esgotar existències (800 unitats). Cada persona només podrà comprar cinc tiquets. El preu unitari serà de dos euros i mig.

Etiquetes

Comentaris

Trending