Veïns de Prat de la Creu lamenten el perill que suposen les obres i la circulació per als vianants

Residents en aquest cèntric vial on des de fa mesos hi està fent actuacions tant FEDA com el comú no comprenen com han de ser els operaris dels treballs que han de regular el trànsit

Una imatge del carrer aquest matí.
Una imatge del carrer aquest matí.

Veïns del carrer Prat de la Creu d’Andorra la Vella alerten del perill que suposa la combinació de les obres i la circulació per als vianants, especialment si no van amb molta cura i transitant per la voravia allunyats de la calçada. I és, que asseguren, continuen circulant vehicles de gran tonatge com els autocars i degut a la intervenció urbanística passen molt arran de la voravia i ho fan, tot sovint, a una velocitat que no s’adiu amb la situació.

Residents en aquest cèntric vial de la capital incideixen en el fet que des de fa uns dies hi torna a haver força col·lapse de trànsit, especialment a primera hora del matí, i admeten que el cansament de tants mesos d’actuació -hi han fet intervencions diferents tant FEDA, per la xarxa de calor; com el comú, que està embellint el carrer- està desgastant moltíssim.

Però tot i això, o més enllà d’això, diuen, no poden comprendre “de cap manera com és que són els operaris de les obres els que s’han d’encarregar de regular el trànsit”, més enllà d’unes senyalitzacions semafòriques provisionals. També denuncien la manca de seguretat en el treball a què estan exposats els obrers, que en molts casos es passen dies sencers sota el flagell de màquines piconadores i talladores de paviment sense cascs i cap ulleres de protecció.

Comentaris (5)

Trending