Veïns consideren excessiu un desbrossament a Nagol mentre el comú diu que té el permís

Els treballs, a més de treure els matolls, han provocat la tala de tots els arbres del terreny que pot ser el pas previ a una construcció

Comentaris

El terreny desbrossat en una imatge d'aquest divendres.
El terreny desbrossat en una imatge d'aquest divendres. Altaveu

Veïns de Nagol, a Sant Julià, han mostrat la seva sorpresa per la dimensió d'uns treballs de desbrossament d'un terreny situat al costat de la carretera secundària 120, abans d'arribar a Terra Bogada. Des del comú afirmen que es va concedir el permís per un desbrossament i que hi ha un cartell amb l'autorització d'obres menors.

Els veïns han passat de la sorpresa a la indignació. Primer perquè no sabien l'objecte de les obres i després quan han vist que s'han talat tots els arbres. La parcel·la és de propietat privada i els residents a la zona es demanen si no és l'inici d'un projecte residencial o d'algun altre tipus de construcció, tot i que no gaire lluny d'on s'ha dut a terne els treballs hi ha una canal per on hi baixa aigua quan plou.

Alguns veïns també s'han queixat perquè després del desbrossament, i quan han passat alguns dies, no s'han tret els matolls i els arbres. El terreny és costerut amb un pendent molt pronunciat i és a peu de carretera molt aprop de la urbanització de les Caubelles.

IMG 2786

Comentaris (4)

Trending