Veïns de Ciutat de Valls reclamen al comú més atenció i cura del barri

El malmetiment d’unes escales que a punt han estat aquest matí de fer caure un parell de persones grans l’enèsima denúncia ciutadana

L'escala malmesa, aquest matí.
L'escala malmesa, aquest matí.

Els veïns de Ciutat de Valls estan farts de reclamar al comú d’Andorra la Vella que presti més atenció al barri i que hi faci alguna actuació en profunditat per actualitzar la zona, que consideren molt deixada de la mà de Déu. El malmetiment d’un esglaó d’una escala que hi ha a la zona de l’Estela és l’enèsima situació “deplorable” que denuncien.

Els veïns lamenten que la corporació comunal sols actuï a rebuf de les queixes. Demanen que hi hagi un pla d’actuació global que no es demori més i que serveixi, com a mínim, per sanejar tots aquells espais públics que presenten deficiències i que acaben sent un perill. De fet, les lloses trencades de l’esglaó malmès a punt han estat, aquest matí, de fer caure algunes de les persones grans.

lloses
Les rajoles 'mogudes'.

Operaris comunals s’haurien acostat a l’indret per prendre nota de la situació i activar l’actuació que s’escaigui. Però alguns dels veïns consultats lamenten que, al capdavall, tot acaben sent “pedaços que no suposen cap solució real i menys encara definitiva”. D’aquí que reclamen més atenció i, sobretot, una actuació integral i decidida.

Etiquetes

Comentaris (7)

Trending