Veïns de Canillo malden contra les noves proteccions a la zona de la cascada de Moles

Els residents en urbanitzacions als afores de la parròquia anant cap a Sant Joan de Caselles i el rocòdrom lamenten la situació i els acabats de les tanques per a la ‘defensa’ dels vianants

Imatge de la protecció en un tram de la carretera.
Imatge de la protecció en un tram de la carretera.

Veïns de Canillo, especialment d’aquelles urbanitzacions als afores del nucli urbà en direcció a Sant Joan de Caselles i el rocòdrom, es queixen de l’estat que presenten les renovades proteccions per a vianants que s’han col·locat -o s’han tret, segons el cas- a la zona de la cascada de Moles. Esperen que l’actuació estigui a mitges perquè en cas contrari “és perquè el responsable de l’actuació s’ho faci mirar”.

Lamenten que s’han retirat tanques en passos que són extremadament estrets i que queden a tocar de la carretera en un punt on, justament, els vehicles solen anar a grans velocitats. “O es col·loquen proteccions o es tanca el pas, però sense tanques és molt perillós passar per allí”, en referència a un punt entre la cascada de Moles i el nucli urbà de Canillo. S’han tret unes proteccions metàl·liques i en no pocs llocs, els forats on estaven ancorades queden al descobert i no s’han tapat. Hi ha acabats, lamenten els veïns, molt mal fets, com amb pegats de ciment.

També hi ha baranes que s’han deixat aparentment a mig pintar. N’hi ha de fet, que estan del tot oxidades i, almenys ara per ara, així s’han quedat. Amb tot, doncs, els veïns de la zona reclamen una nova intervenció en el cas que no estigui ja projectada.

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending