Els veïns d’Anyós creuen que els passos elevats no solucionen els excessos de velocitat

Consideren que el comú s’espolsa de responsabilitats construint les bandes rugoses que “no donen resposta a l’incivisme de molta gent”

Acabant de donar forma a un dels passos de vianants elevats.
Acabant de donar forma a un dels passos de vianants elevats. COMÚ DE LA MASSANA

L’entrada en servei dels passos de vianants elevats no satisfan els veïns -o bona part dels veïns, vaja- d’Anyós, que consideren que no solucionen ni el problema de l’excés de velocitat que hi ha a tot el nucli ni, menys encara, “l’incivisme de molta gent”. Creu el veïnat que amb l’actuació realitzada els darrers dius el comú “ha posat un pegat” per espolsar-se les responsabilitats i justificar que ha intervingut.

Per als portaveus veïnals, “dos passos elevats no ens solucionen res, resolen com a molt la problemàtica d’un lloc molt concret, el de la parada de bus, però el poble va molt més enllà”. I és que, expliquen, dues de les bandes rugoses s’han ubicat “molt a prop les unes de les altres en un indret molt concret la parada de bus”. Admeten que moltes de les imatges amb excessos de velocitat que s’han pres i s’han difós d’aquell espai, però recorden que el poble és més que aquell tram, on no hi ha voravia i cal caminar per la calçada.

Operaris treballant en un dels passos al centre d'Anyós.

Relacionat

Tres passos de vianants elevats al centre d’Anyós per evitar els excessos de velocitat

En el conjunt del nucli massanenc, del quart d’Anyós, hores d’ara els veïns creuen que no es resol el tema de les altes velocitats i. menys encara, que es dona solució al “problema de la sortida dels garatges”. Amb tot, i malgrat tenir “el sentiment que es tracta d’un pegat per part del comú”, “com que no som tècnics mirarem com funciona tot plegat”. Lamenten, això així, que abans de prendre decisions, “cap tècnic del comú no hagi vingut a mirar els problemes que patim al poble”.

Comentaris (4)

Trending