Valoració “positiva” de la segona edició del FestiSport

El comú massanenc considera que, malgrat les dificultats provocades per la pluja, que va obligar a traslladar a cobert algunes activitats, s’ha complert l’objectiu d’apropar als infants les diferents modalitats que es poden practicar al país

Mengual saluda Tamarro, la mascota de l'FC Andorra.
Mengual saluda Tamarro, la mascota de l'FC Andorra.

La segona edició del FestiSport posa punt final aquest diumenge. I ho fa amb un balanç “positiu” per part del comú de la Massana, organitzador de l’esdeveniment. Des de la corporació es considera que s’ha aconseguit l’objectiu principal de la proposta: donar a conèixer les diferents modalitats esportives que es poden practicar al país per, d’aquesta forma, captar l’interès dels infants.

“La valoració és molt positiva perquè s’ha complert la finalitat del festival: que els nens puguin conèixer noves disciplines per poder-se inscriure al seu esport preferit de cara al pròxim curs”, ha afirmat el conseller d’Educació, Joventut i Esports, Kevin Poulet. També s’ha de destacar que, malgrat que dissabte el temps no va acompanyar, bona part de les activitats es van poder mantenir, ja que es van traslladar a espais coberts.

És el cas d’una de les novetats de l’edició d’enguany, la trobada de mascotes esportives. Es va moure cap a la Closeta. Els assistents a aquest acte també van poder conèixer els esportistes professionals que han estat presents en aquesta segona edició del festival: Margot Llobera, Mònica Dòria, Bartumeu Gabriel i Gemma Mengual, que ha fet d’ambaixadora del FestiSport.

golbol (002)
El partit de golbol.

A més, juntament amb els consellers Kevin Poulet i Alèxia Verdaguer, van jugar un partit de golbol, una disciplina paralímpica que es juga amb els ulls tapats i que consisteix a marcar gol a l’altre equip seguin la pilota a través del so. L’activitat demostra que el FestiSport dona molta importància a l’esport inclusiu, ja que pretén ser un esdeveniment obert a tothom.

En total, l’esdeveniment ha comptat amb una trentena de clubs i federacions. Una de les disciplines que ha atret més els infants ha estat l’escalada en rocòdrom, que s’ha instal·lat a la plaça de les Fontetes, i que fins i tot va provar la medallista olímpica Gemma Mengual.

Etiquetes

Comentaris

Trending