Vallnord-Pal Arinsal inaugura la temporada d'estiu amb l'obertura del Refugi del Comapedrosa

Estarà cuidat per un equip de guardes format i coneixedor de la normativa i tot el patrimoni del parc natural massanenc

Interior del refugi del Comapedrosa.
Interior del refugi del Comapedrosa. ARXIU

L'estació d'esquí Vallnord-Pal Arinsal ha inaugurat la temporada d'estiu amb l'obertura del Refugi de Comapedrosa, que estarà en funcionament fins al 12 d'octubre. El refugi, ubicat a 2.265 metres i al costat de l'Estany de les Truites, ofereix una capacitat d'acollida natural de fins a 48 persones amb una distribució de quatre habitacions i un protocol Covid.

Segons informa l'estació en un comunicat, com l’any passat, el Refugi estarà cuidat per un equip de guardes format i coneixedor de la normativa i tot el patrimoni del Parc Nacional de les Valls del Comapedrosa. Destacar que el Refugi és un punt de seguretat davant les inclemències meteorològiques o de dificultat per als usuaris. Però a la vegada també és un punt de referència d’avituallament i de descans per als excursionistes, muntanyencs i un gran punt d’informació.

Pel que fa els accessos, Vallnord – Pal Arinsal ofereix una alternativa molt accessible a través del telefèric. Amb aquest, els usuaris podran arribar al sector d’Arinsal i pujar fins la Portella de Sanfons i baixar fins al Refugi. És tracta d’un accés més fàcil i no tant exigent com la pujada des del poble d’Arinsal. A través del web de vallnordpalarinsal.com i del refugicomapedrosa.ad, els usuaris podràs realitzar les seves reserves per pernoctar o gaudir d’un àpat.

Per altra banda, com ja és tradició, Vallnord – Pal Arinsal va realitzar dijous  una recollida de brossa a les seves muntanyes. En la 9a edició s’ha comptat amb la participació de més de 70 treballadors, on s’ha recollit un total de 195 kg de brossa. L’any anterior, es va recollir un total de 213 kg.

Etiquetes

Comentaris

Trending