Últims dies per presentar propostes per al pressupost participatiu d’Ordino

El termini s’acaba diumenge i el comú preveu destinar 50.000 euros a un projecte d’interès general per a la parròquia

El cartell promocional del pressupost participatiu d'Ordino.
El cartell promocional del pressupost participatiu d'Ordino. ARXIU

Els residents de la parròquia d’Ordino, majors de 18 anys, que vulguin participar en la iniciativa del pressupost participatiu només disposen d’aquesta setmana per fer-ho. El diumenge, 17 de gener, es tancarà el termini donat per presentar les propostes ciutadanes. Els interessats poden enviar la seva idea mitjançant un formulari publicat a la web comunal.

El procés del pressupost participatiu es va presentar el passat 30 de novembre i el 3 de desembre es van començar a recollir les primeres idees, en una primera fase del projecte que acaba el 17 de gener, destinada a la presentació de propostes. Entre el 18 i el 24 de gener es farà una preselecció de totes les idees que compleixin amb els criteris establerts a les bases, i entre el 25 de gener i el 24 de febrer es procedirà a la votació popular.

El comú d’Ordino destinarà 50.000 euros a un projecte d’interès general per a la parròquia d’Ordino que serà escollit mitjançant votació popular. Una comissió tècnica mixta admetrà les propostes que es faran públiques per la votació popular sempre que compleixin els criteris establerts. L’objectiu és donar veu al conjunt de la ciutadania per saber quines necessitats o demandes reals hi ha entre la població. Les propostes poden ser de qualsevol àmbit (educatiu, social, cultural, esportiu...) sempre que siguin d’interès general.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending