Tudó s’acomiada del Comú d’Ordino després de set anys a l’oposició

Entre els temes pendents que li han quedat per veure hi ha el projecte de l’Hotel Casamanya i el del geriàtric, així com ha lamentat no haver “alçat més la veu” en els temes d’urbanisme

Sandra Tudó en la seva darrera sessió com a consellera del Comú d'Ordino.
Sandra Tudó en la seva darrera sessió com a consellera del Comú d'Ordino.

El Comú d'Ordino ha viscut avui la darrera de les sessions de consell amb Sandra Tudó com a consellera de Movem Ordino. La política ordinenca deixa la corporació després de set anys a l'oposició i amb l'espina de no poder veure els projectes de l'Hotel Casamanya i el geriàtric. També ha estat crítica en el fet de "no haver alçat més la veu" en contra de l'aprovació del POUP. El seu substitut, Jean Michel Armengol, jurarà el càrrec a inici d'octubre.

Sandra Tudó ha tancat aquest migdia una etapa de la seva vida, com a consellera del Comú d’Ordino, per obrir-ne una altra, com a secretària general del Comú d’Escaldes-Engordany en “no poder estar al 100% als dos llocs”. Enrere deixa set anys a l’oposició comunal amb nombrosos temes tractats. En aquest sentit, el cònsol major de la parròquia li ha volgut agrair “el temps dedicat”.

Per la seva part, Tudó ha lamentat no haver participat més activament en les decisions de la majoria i sobretot, no haver “alçat més la veu” oposant-se a l’aprovació del POUP al final de darrer mandat. Com a temes pendents i que ara no podrà veure com evolucionen, hi ha el de l’Hotel Casamanya i el del geriàtric. Precisament, sobre aquest darrer, la fins ara consellera ha assegurat que “hauria lluitat molt” perquè no es construís en els terrenys previstos actualment. Dos punts que queden ara en mans del que serà el seu substitut, Jean Michel Armengol, secretari general de la Comissió Nacional Andorra per a la Unesco (CNAU), i que jurarà com a nou conseller de Movem Ordino el pròxim 3 d’octubre.

Entre altres punts de la sessió de Consell de Comú hi ha l’aprovació un suplement de crèdit de 150.000 euros a la Comissió de Manteniment, Serveis i Circulació, per fer un canvi de finestres als edificis administratius i un altre de 704,54 per la compra de dues cadires.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending