Triomfa la tornada de les falles a la Massana

La nit del foc a la parròquia va aplegar participants de la nova colla i veïns per veure rodar el foc de nou a la zona de les escoles

Les falles van rodar de nou a la Massana.
Les falles van rodar de nou a la Massana.

La cremada de les falles i la creació de la nova colla va aconseguir aixecar una gran expectació la passada nit a la Massana. La zona de les escoles es va omplir per veure l’espectacle de foc. Els primers en desfilar van ser els petits fallaires, amb les boles de llum. Després, una desena de nous fallaires, joves del Punt 400, a més d’alguns massanencs, entre ells, el conseller Guillem Forné.

En arribar a la zona de l’aparcament, acompanyats de les gralles dels Castellers d’Andorra, van continuar rodant per al nombrós públic que els esperava. El coordinador de la iniciativa, Eduard Vergara, va fer una demostració amb una falla tradicional, feta amb beç. D’aquesta manera, la nova colla sorgida a la Massana va notar el caliu i l’acolliment dels veïns de la parròquia. Alguns d’ells recordaven com antigament els seus pares explicaven que de joves baixaven de la muntanya cremant falles.

En definitiva, tot un èxit per a aquest projecte encara embrionari, però en el qual Vergara havia posat moltes expectatives. La cònsol major, Olga Molné, i el conseller de Cultura van remarcar la gran acceptació popular de la festa. Ara, la iniciativa s’obre a tothom que tingui ganes de formar part de la colla fallaire de la Massana.

Etiquetes

Comentaris

Trending