El Trio D3 encetarà la programació cultural de la Massana

Els espectacles i els tallers de 'Dijous a la fresca' estaran protagonitzats per artistes i empreses del país

El Trio 3D.
El Trio 3D. Altaveu

La formació més jove del Principat, amb els vocalistes Naiara Lorente i Adam Juhl, acompanyats a la guitarra pel veterà Julia Barrero, encetarà el cicle 'Dijous a la Fresca'. La formació, que porta per nom Trio D3, oferirà versions del pop espanyol més actual. El concert serà dijous, 16 de juliol, a les 19.45 h, a la plaça del Quart. Tots els concerts programats tindran en comú que seran el mateix dia i hora, al mateix lloc. 

 Però hi ha un nexe d’unió més important: els protagonistes seran artistes del país. Com va exposar durant la presentació el conseller de Cultura, Guillem Forné, “volem donar suport al gremi cultural, que ha patit amb la crisi sanitària i pensem que cal donar-los uns impuls”. Forné anima a tothom a donar suport al talent local i a assistir als concerts “ja que al país hi tenim molt talent”. També formaran part del cicle la banda de versions Old School, el quartet Guillem Tudó i Cover Craft, la violinista Mireia Clua i els Pali amb la seva rumba. A més, hi haurà un espectacle que combinarà dansa i circ, amb el duet de moviment i música format per Emma Riba i David Font, que donarà pas a una performance de circ amb Meri Rabassa i la seva companyia Riguel.

D’altra banda, els dimecres estaran destinats al públic infantil i la programació també s’ha centrat en artistes i empreses del país. El calendari s’obrirà aquest mateix dimecres, a les 18 h, al Prat Gran, amb un taller de planter, a càrrec de Tot Idea. També hi haurà tallers de braçalets i complements amb la mateixa empresa, un de dansa en família amb l'escola Líquid Dansa i un altre de reciclatge d’art que oferirà La Moixera.

Etiquetes

Comentaris

Trending