Treballs per reparar un tram del rec de l’Obac a Andorra la Vella malmès per una ventada

Arran d’un temporal hagut la darrera setmana d’agost, un arbre es va arrencar i va malmetre la solera i el tub del rec a l’altura dels carrers de la Grandalla i d’Esteve Dolsa obligant a establir un pas provisional

S'ha hagut d'establir un pas provisional per evitar l'indret malmès.
S'ha hagut d'establir un pas provisional per evitar l'indret malmès.

El comú d’Andorra la Vella està duent a terme treballs de reparació, primer, del tub del rec de l’Obac i, després, quan s’hagi restablert la canalització, hores d’ara trencada, es passarà a refer el mur i la solera que per efecte del temporal que hi va haver la darrera setmana d’agost van quedar malmesos en un tram que queda a l’altura dels carrers de la Grandalla i d’Esteve Dolsa.

Arran dels danys causats al tub i la solera s’ha hagut d’establir un pas provisional a la zona. Però almenys d’aquesta manera s’ha evitat de tallar la via en la seva totalitat. Segons fonts comunals, els danys soferts al reg s’haurien producte del fet que arran de la ventada que va fer aquella jornada de temporal, es va arrencar un arbre i aquest fet va aixecar la solera i va trencar el tub.

WhatsApp Image 2022 09 12 at 12.05.32 (2)
Una imatge del punt fracturat.

El comú ha prioritzat el restabliment del rec per afectar el mínim possible els seus usuaris. D’aquí que ja s’estiguin fent els treballs de substitució. Una vegada restablert el tub es procedirà a fer, en alguns dies o setmanes, que els terminis no estan clars del tot, l’obra civil relacionada amb el mur-solera.

 

Comentaris

Trending