Els treballadors del comú de Sant Julià han de demanar per escrit el teletreball

Han estat informats que hauran d'utilitzar el seu material perquè la corporació només disposa de tres ordinadors

Comentaris

Façana principal del comú de Sant Julià.
Façana principal del comú de Sant Julià. ARXIU

El personal del comú de Sant Julià de Lòria que vulgui teletreballar ha de fer la demanda per escrit i haurà d'utilitzar el seu material. La corporació només pot posar a disposició dels treballadors tres ordinadors. Així ho ha explicat aquest divendres al matí el cònsol major, Josep Majoral, en una reunió amb tots els treballadors.

Després de l'anunci del Govern que a partir del dilluns serà obligatori, per decret, el teletreball tret de casos excepcionals. Aixó és,  sempre que la tipologia de l’activitat no requereixi la presència física del treballador o de l'empresari al lloc de treball o en qualsevol altre indret on hagi de de desenvolupar la seva tasca laboral o professional, les diverses institucions ja s'estan organitzant.

En el cas del comú lauredià, les instruccions han estat rebudes amb desconcert primer i amb enuig després, fins el punt que la majoria de treballadors es planteja no demanar per escrit el teletreball. Al mateix temps, creuen que l'equip comunal no és solidari amb la situació que s'està vivint.

Al comú de Sant Julià de Lòria hi haurà presència física, per exemple, al departament de Tràmits i també hauran de tenir presència els treballadors de departaments com el de Manteniment.

Comentaris (3)

Trending