Un tram de l'avinguda Verge de Canòlich serà només de vianants durant l'estiu

Aquesta mesura s’emmarca en la voluntat del comú de fer de Sant Julià de Lòria una parròquia més accessible i amable per a les persones

L'inici del tram de vianants, des del carrer Casa Comuna.
L'inici del tram de vianants, des del carrer Casa Comuna. Comú de Sant Julià de Lòria

El tram de l’avinguda Verge de Canòlich entre el carrer Casa Comuna i el carrer Doctor Palau passarà a ser només per a vianants a partir d'aquest dissabte. Serà durant tot l’estiu, de dilluns a dissabte de les 17h a les 21h i els diumenges de les 11h a les 14h.

Aquesta mesura s’emmarca en la voluntat del Comú de fer de Sant Julià de Lòria una parròquia més accessible i amable per a les persones. El comú ha elaborat un estudi per valorar les possibilitats de peatonalitzar els  carrers i s’ha determinat que aquest tram era un dels més adients ja que es troba en la zona amb més activitat comercial de la parròquia.

També dona continuïtat a la plaça de la Germandat, un espai molt transitat per les famílies. En aquestsentit, el tall a la circulació de vehicles permetrà fer més segura la zona. Durant l’estiu, es preveu organitzar-hi activitats. Així, els vehicles que circulin en sentit Andorra la Vella hauran d'anar pel carrer Casa Comuna i continuar per Doctor Palau per tornar a sortir a l'avinguda Verge de Canòlich.

Comentaris (2)

Trending