Tòtems a tota velocitat

Els mateixos artistes que dilluns van fer desbocar ‘cavalls de llum’ per l’avinguda Meritxell han portat aquest dissabte altres elements del seu bestiari per l’eix comercial en el marc del Poblet de Nadal

Un dels tòtems de la companyia des Quidams acostant-se a la plaça de la Rotonda.
Un dels tòtems de la companyia des Quidams acostant-se a la plaça de la Rotonda. Toni Solanelles

No són els cavalls, és més que clar. Els ‘Totems’ de la Companyia des Quidams han desfilat aquesta tarda per l’eix comercial d’Andorra la Vella. Els artistes francesos ja se saben el camí. Del carrer de la Unió fins a la plaça del comú, fins a la plaça Príncep Benlloch. En aquest estrany, diferent, rocambolesc 2020, la manca de públic fa que el recorregut es pugui fer a una velocitat de vertigen. No hi ha, malauradament, obstacles, gent, persones, pel mig.

Era el tercer dels cinc espectacles emmarcats en un Poblet de Nadal totalment dedicat als ciutadans del país. No hi ha turisme possible. Bé, sempre hi ha algú que s’escapa no se sap massa bé com. Però no són aquelles massificacions a les quals els artistes de la companyia francesa, que dilluns ja van passejar-se per l’avinguda amb els seus arxiconeguts cavalls, estaven acostumats en anys anteriors. Els tòtems des Quidams s’han passejat entre caminants, han generat expectació i, sobretot, han fet via. I a tota velocitat.

Comentaris (1)

Trending